sonun sonu

03.32 / 08.10.11

sonların son bulması ve bir yeni başlangıç daha doğması adına yaşamaya devam etmek diyebilrz buna.. ölü günlerin kalanlarıyla devam etmek.. hiç bir süreçten kopmadan.. zamanın anından kopmadan..
anı harcayıp geçmiş gelecek kaygılarıyla.. geleceğe yeni hayıflanmalar aktarmanın hiçbir anlamı yok gerçekten.. cok istiyosan kendine hayıflanma saatleri yap kardeşim.. anı bok etmenin ne anlamı var..
şimdi harcadığın her saat için mesela gelecekten bir yıl ödün verdiğini düşünsen.. kayıplarını göze alamayacağın boklar yediğinin farkındalığı dank eder mi dersin?.. etmeli artık.. kendine zamanlar ayırmak yerine.. sana ayrılan zamanı dolu geçirmenin yollarına bak.. kendine ayırdığın zamanda yaptığın her şeyi sana ayrılan zamanda yapanilrsin.. tersi pek mümkün olmuyor.. yaşamakla vakit harcama yaşanmışı var....

03.45
bu çıkarımsal durumun üstüne gecenin hatrına yine çıkarımsal olarak bir şeylerden.. kılıf uydurma becerisinden bahsetmek gerek.. durumu lehine çevirmek bir an meselesiydi.. gerçekten bunun huzuruyla tatlı bir uykuyu hak etmiş gibi hissediyorumki.. bu güzel.. lehine çevirmeye kıyasla durumum türkiyenin futbolundan daha iyi diyebilrim.. ( 21.45 saatleri tibariyle almanyadan üç golle malup olduk.. )

Hiç yorum yok: